perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kesäpuuhailuja

Juhannus meni mukavasti tärkeiden ihmisten seurassa ja sen jälkeisestä viikostakin eli tämä viikko on ollut mieletön!

Aloitin lukemaan ylppäreihin pääsin alkuviikosta hyvin alkuun, mutta loppuviikosta se vähän jäi. No minulla on tällä viikolla vielä aikaa lukea. Huvittaisi, vaan paljon enemmän olla lomalla ystävien ja Ketun kanssa. Lukeminen varsinkin nyt, kun siihen on aikaa kiinnostaa plajon enemmän kuin psykologian lukeminen.

 Kävin pitkästä aikaa juoksulenkillä en edes jaksanut juosta pitkään. Sinänsä se ei haittaa, sillä reissuun mahtui myös punneruksia ja vatsalihakisa sekä uiminen.
Viikkoon mahtuu myös Kettua ja Aurinko, joka soitti spontaanisti, että hänellä on auto mennään asuinpaikallani uimaan jonnekkin ja niinpä sitten eksyimme ihan mereen uimaan. Vesi oli kylmää, mutta meressä on jotenkin ihan eri fiilis uida kuin järvessä. Meri on niin paljon suurempi.

Tittidii ja eilen olin pelaamassa jo toisena vuonna peräkkäin Paintballia. Maastopuku päällä ja kuulapyssy kainalossa tuli riehuttua kunnolla ja kotiinpalattua oli ihana saada jäätelöä (Ingmanin Vanilja: suklaarouhe on parasta suosittelen) ja ottaa rennosti. Hauskaa oli ja menee ehdottomasti yhteen kesän koho kohdista.

Loppuviikolla ei olekaan mitään ihmeelistä. Ylppäreihin pitäisi jaksaa lukea. Ihan toinen lukeminen kiinnostaisi minua paljon enemmän.

P.s. Honey -faaraokoirani pelkää ukkosta kuollakseen. Heti, kun se uskoo aistivansa ukkosen se ryntää joko yläkertaan tärisemään tai kirmaa syliin huohottamaan ja tärisemään. Raukka on tosi säälittävä tulee ihan Nipsu muumeista mieleen. Höpsö tuo minun koirani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti