tiistai 24. syyskuuta 2013

Aurinko

Tämä postaus piti tehdä ainakin viikko sitten, mutta ylppärit veivät energiat.

Tässä siis ollaan. Yksi tärkeimmistä ystävistäni Aurinko lähti opiskelemaan Skotlantiin. Ihan mieletöntä, että pääsit opiskelemaan ja kuinka paljon rohkeutta se vaati lähteä. Sinä kuitenkin teit sen! Mieletöntä!

Nyt sen alkaa vasta tajuamaan. Ei voi tekstata. Ei voida nähdä. Toinen on aika kaukana.
Onneksi on facebook ja sähköposti. Haikee, mutta hyvä fiilis. Näin sen vissiin kuuluukin mennä. Kuitenkin niin paljon kaikkea mitä haluaa sanoa.


Teen sen siis musiikin kautta. Biisejä, jotka ovat minulle tärkeitä ja joista saa voimaa ja ehkä myös biisi, jonka soitit minulle. Nyt minä soitan sen sinulle.
Unelmien jahtaamis biisejä. Unelmat, niiden kautta haaveilu ja niiden toteuttaminen kuuluvat mun maailmaani ainakin täysin.


Tässä sinulle Aurinko siis pari biisiä!


 1. Imagine Dragons - On Top Of The world
Jotenkin sellainen rento hyvän fiiliksen biisi. Avainlauseina "Been dreaming of this since a child I'm on top of the world" ja itsellä on jäänyt biisistä myös loppu soimaan päähän "But get up now, get up, get up now".




2. Jem - Once In Every Lifetime
Tämä on Eragon- elokuvan lopputekstien biisi. En yleensä välitä naislaulajista, mutta tämä on kaunis. Unelmista ja rohkeudesta tämäkin mielestäni kertoo.



3. Hercules - Go The Distance
Oman paikan etsiminen. Ehkä jopa oman minän etsiminen. Unelmien jahtaaminen ja etsiminen. Biisi, joka on omalla kesto soittolistalla. Lapsuuden laulu, joka ei vain vanhene. Suosikki kappaleitani. Paras!


4. Script - Hall Of Fame
Osuva! Sinulta minulle, minulta sinulle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti