torstai 3. joulukuuta 2015

Matka Keski-Maahan alkaa



Aloitin matkani Keski-Maahan jo kesällä 2011, mutta en päässyt hirveän pitkälle. Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogia on tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja aina päässä on ollut ajatus lukea kirjatkin. Ensimmäisellä kerralla en onnistunut, sillä aika ei vain ollut oikea. Luulen myös, että Taru sormusten herrasta on ruvennut kiehtomaan entistä enemmän nyt kun olen kirjallisuusopiskelija. Aikomuksenani on lukea kirjasarja suomeksi. Suomi on vaan itselleni tutumpi lukemiskieli ja englannin lukeminen tuottaa minulle vieläkin haasteita.

Nyt. Marraskuun lopussa aloitin matkani Keski-Maahan. Alussa ollaan vasta sivulla 208, jos tarkkoja ollaan. Mutta olen ihan haltioissani! Kirja on kirjoitettu todella kauniisti ja odotan jo kovasti joka iltaista matkaani. Aika on nyt juuri oikea. Ulkona on pimeää ja märkää. Kouluhommia riittää ennen joululoman alkua. Seikkailu tulee juuri oikeaan aikaan. Mikäs sen parempi paikka seikkailuun kuin oma suosikki kuvitteellisista maailmoista.

"On kamalan vaarallista kävellä ulos ovestaan, hän sanoi. Astut tielle ja jollet pidä jalkojasi kurissa, tie voi pyyhkäistä sinut kuka tietää minne"
-Bilbo Reppuli

Sormuksen ritarit, J.R.R. Tolkien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti