keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Joulu 2015

Joulu on lempijuhlani ollut aina ja tulee varmasti aina olemaan. En jotenkin osaa nähdä sitä materialistisena. Minulle se on aikaa läheisteni kanssa, hyvää ruokaa ja akkujen lataamista. Tämä joulu oltiinkin Ketun perheen kanssa ja Tapaninpäivänä suuntasin vaarille.



Jouluaatto on myös syntymäpäiväni, joten aamu alkoikin aamiaisella sänkyyn, jonka jälkeen suunnattiin joulunviettoon Ketun perheen luo. Tykkään siitä, että minua muistetaan syntymäpäivänä, vaikka se nyt sattuu olemaan jouluna. Ketun perheen luona aloitettiin synttäreilläni ensin ja iltaa myöten siirrytiin jouluun, syömisiin ja lahjoihin. Mieleen jäi myös Salaisuuksien saari -seikkailulautapelin pelaaminen pikkutunneille asti. Aivan ihana joulu, ihanien ihmisten kanssa.

Synttärilahjoja: Arcanine-tyyny, teetä, kuohuvaa, sileäkarvainen noutaja -numerolappupidike, hiuskoristeita ja Taika-lautanen

Synttärikortit ja uudet magneetit. Alempi on Ketun piirtämä ja siitä piti tulla alunperin flatti, mutta siitä tulikin sitten irkku, kun väritin sen. Maksanruskea flatti alkoi muistuttaa irkkua, sitten tein punaisia sävyjä ja lopulta vahvistin niitä. Tataa irkku se nyt.

Minua kiehtoi ajatus jakaa myös joululahjani. Mietin tätä pitkään ja ajattelin, että miksipäs ei? Tykkään itsekin seurailla blogeja ja facebookia, on hauska tietää ja nähdä, mitä ihmiset ovat saaneet lahjaksi. Joten tässä ne ovat: lompakko, Kalevala-korvakorut, muumipyyhe, rahaa, suklaata, käsivoide ja Ketun kanssa yhteiseksi sähköhammasharja, (edellinen hajosi) sampanjalasit ja lahjakortti myös, magneetteja, ihana poncho, Okamiden -peli, Koiranomistajan oikeusopas -kirja ja pehmonalle. Ihania lahjoja kertakaikkiaan ja olen kovin kiitollinen.








1 kommentti:

  1. Todella kivoja joululahjoja olet saanut.:D Numerolapunpidekkeet tulee tarpeeseen.:) Itselläni on aikoinaan maailmannäyttelystä hankittu phalène-pidike jossain jemmassa.

    VastaaPoista