lauantai 14. tammikuuta 2012

Ensimmäinen

No niin eli elämäni ensimmäinen blogi ja ensimmäinen lause. Ulkoasu ei näytä miltään yritin, sitä säädellä mutta en onnistunut. En ole mikään hyvä sellaisissa jutuissa niin ehkä pyydän sitten apua ystäviltä. Tärkeintähän tässä on se kirjoittelu!


                                                                                                                 

Koko viikko ollut niin aktiivista ja pelkästään se, että jakso  lukiossa loppuu ja se tarkoittaa esseiden ja  muiden lukio töiden tekoa. Ollut monta kertaa viikolla sellainen fiilis, että tekis mieli huutaa: - Ei enää! Tiistaina oli teatteritreenit ja keskiviikkona tyttökerho, jota vedän 7-12 vuotiaille ystäväni kanssa. Torstaina sitten pidin päivän itselleni. Ostin mm. luonnoslehtien, tusseja ja liituja.
Olen pitänyt itseäni aina tosi huonona piirtäjänä, mutta sitten vaan piirsin. Piirsin perhosen ja se onnistui tosi hyvin! Oma asenne mulla on enemmän ongelmana kuin taidonpuute.
                                                                                                                

Tänään pidin sitten päätin ottaa rentoutumispäivän. Heti aamusta oli ihan sellainen piirräpiirräpiirrä- olo! Luin uusimman hämähäkkimies-lehden, olin koneella ja kuuntelin musiikkia. Sitten lähdin kauppaan ja ostin herkkuja. Illalla sitten piirsin miekkavalaan ja teräsmies- logon onnistuivat ihan hyvin ja olen kyllä tyytyväinen.







Ostin torstaina Paradise Oskarin levyn Sunday songs ja ihastuin siihen! Aivan ihania biisejä sellaisia rentouttavia, tunteikkaita ja niistä tulee hyvä mieli. Sanoitukset olivat jotenkin tosi nappaavia ja satumaisia. Suosittelen lämpimästi! Lempibiisejäni levyltä ovat: Jimmy's song  ja Just leave.










2 kommenttia: