tiistai 31. tammikuuta 2012

Se mitä pitäisi tehdä vs Se mitä haluaisi tehdä




Koeviikko tosiaan menossa ja pitäisi lukea. No eilen yritin lukea, mutta päässä pyöri vain: katso the Vampire diariesia, piirrä,lue jotain kivaa kirjaa, katso paluu tulevaisuuteen 3, kirjoita runo joka on pyörinyt päässä jne. Ei se mantsan-koe niin huonosti mennyt kuin voisi luulla kaiken tämän puuhailun keskellä. Saa nähdä!

Niin no niinhän siinä kävi sitten, että luin vähän päätin pitää tauon ja katsoin Paluu tulevaisuuteen 3:n  Joka oli kyllä hyvä. Ihmekkös tuo, mutta kuitenkin.





Sitten yritin taas lukea sitä mantsaa vähän. Päässä pyöri kaikkea kivaa mitä haluaisin tehdä ja keskittymiskyky oli tosi huonona. Päädyin katsomaan The Vampire Diaries sarjaa 2 jaksoa. Ihan koukussa kyseiseen sarjaan. Aluksi olin sitä mieltä, että Ian Somerhalder (Hän oli lempihahmojani kun Lost-sarja tuli) alias Damon on se komein ja pahis. Stefan tuo tuolla oikealla puolella kuvaa taas omaa tosi paljon samoja piirteitä Twilightin Edwardin kanssa ja huomasin, että pidin roolihahmona Stefanistakin. Sarjassahan molemmat veljekset pitävät Elenasta. Muhun niin nappaa kaikki yliluonnollinen ja rakkausjutut. Joten ihan mun sarja. Lemppari sarjaksi täytyy kyllä sanoa Supernatural sitä ei voita mikään.





Sitten vielä kirjoitin sen runon, joka oli pyörinyt päässä. Tässä se on:

Tähdet

Jotkut sanovat, että tähdet ovat
vilkkuvia pisteitä kaukaisuudessa,
toiset taas sanovat
niiden olevan kaasupalloja,
toiset taas sanovat
niitä pieniksi auringoiksi,
toisille ne ovat
muodostelma kuvioita,
toisille ne voivat olla entisaikojen kuninkaita,
ja toisille taas läheisiä joita ei ole täällä enää.
Minusta tähdet ovat noita kaikkia.
Tänä iltana katselen niitä kaipauksella,
ja ehkä jossain juuri nyt,
joku muu tekee samoin







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti