sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Paluu tulevaisuuteen





Kiireinen viikko taasen tiistaina oli teatteri, ke kerhonohjaus ja torstaina oli wanhojen mekon mittaus. Mekostani tulee aika yksinkertainen, mutta tosi hieno ja väri on verenpunainen vähän kuin kuuluisan punaisen maton värinen se mistä julkkiset astelevat joo selitän :)


Viikonloppu oli mahtava! Kaverini J piti synttärit oli tosi muksaa. Syötiin kaikkia herkkuja, juteltiin, kuvailtiin ja mikä parasta katsottiin elokuvia! Me likes. Katsottiin Bridesmaids (Morsiusneidot), Burlesque(Burleski), Back to the future(Paluu tulevaisuuteen) ja No strings attached(Näin ystävien kesken). Oli kyllä huippua. Etenkin Paluu tulevaisuuteen oli elokuvista parhain. Olin juuri ostanut trilogian anttilasta. Kyseistä trilogiaa voisin hetkuttaa koko blogitekstin ajan. Olen nähnyt trilogian nuorempana ja ihastuin päänäyttelijään Michael J. Foxiin alias Marty McFly. Nuorempana lempinäyttelijäni olivat siis Michael J. Fox ja Tobey Maguire Hämähäkkimiehestä. Varmasti monia muitakin nuo tulivat nyt mieleen. Elokuvasta tulee mielen sanoja: mahtava,ihana, huippu, kekseliäs ja hauska. Jos ette ole nähneet yhtäkään niin sivistykää ja katsokaa edes ensimmäinen osa!




Tänään sitten olin katsomassa ystäväni kanssa toisen ystäväni teatteriesitystä. Esityksen nimi oli Pieni merenneito ja se oli todella hyvä. Jotenkin niin satujen täyteinen, seikkailurikas viikonloppu! <3 Lisää tälläisiä! Kotona katsoin Paluu tulevaisuuteen 2 ja nyt kuunnellut pääteema biisiä yli tunnin. Tää on niin hyvä! Biisi blogin alussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti