maanantai 5. maaliskuuta 2012

Go Expo

Lauantaina kävin Go Expossa kahden ystävän kanssa ja oli kyllä tosi mukavaa. Go expo oli siis Helsingin messukeskuksessa ja se oli siis liikunnan tapahtuma.







 Siellä esiteltiin erilaisia lajeja ja sai myös itse kokeilla. Aiheita oli mm. retkeily,pallopelit, kunto,hevosia jne. Päivän aikana kokeilin kaverin kanssa tankotanssia Kaverini V oli siinä kyllä paljon parempi. Kokeilin juosta kuvitteelisesti ihmisten läpi amerikkalainen jalkapallo kainalossa (ne oli sellaisia tyynyjä) ,kuuntelin miten juostaan oikein luentoa, katselin tanssiesittelyä, hevosia jne. Oli se myös sellaista mukavaa puuhailua ystävien kanssa <3

Mukaan tarttui uusi reppu Varustelekasta ja tykkään repusta paljon. Siinä on paljon taskuja jee ja se on kuitenkin suht pieni, mutta tilava. Varustelekasta tarttui myös mukaan mustapipo.


Ostin myös kompassikorun, josta olen haaveillut pitkään. Kelttikorut.com sivuilla on tosi nättejä koruja.

Omassani ei ole tuota punaista kiveä. Omani nimi maailmankaikkeus. Kelttiläisen uskomuksen mukaan elämässä on kaksi tärkeää asiaa rakkaus ja ystävyys. Kompassissa on molemmat. Muut ovat oma valintaisia. Elämän kompassi siis :)




http://www.kelttikorut.com/fi_etusivu,4.html



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti