lauantai 24. maaliskuuta 2012

The Lazy Song

Mulla on ollut flunssa nyt yli viikon. Hirveesti asioita joita haluaisi tehdä, mutta ei pysty. No jos ei pysty niin sitten otan rennosti. Päätin, että otan tämän viikonlopun rauhallisesti.








Torstaina ja perjantaina olin lukion näytelmässä "Sanovat sitä rakkaudeksi". Näytelmä on monologiesitys. Roolini on hiipiä kuin pantteri vastanäyttelijäni istuessa tuolilla ja puhua siitä kuinka en aio päästää hänestä ikinä irti.
Tässä loppuhuipentuma:
"...Mutta niin paljon en enää sinua rakasta,
että luopuisin rakkaudesta
sinun takiasi."
Nautin näyttelemisestä. Esiintyminen lavalla on jotain niin käsittämättömän uskomatonta etten osaa edes kuvailla. Esityksiä on nyt takana 6 ja maanantaina vielä 2.


Tänään tarkoituksena hoitaa omaa mieltä ja kehoa. Mieltä niin. että kuuntelen musiikkia, katson elokuvia ja luen kirjaa.
Tällä hetkellä menossa kirja Slow-elä hitaammin. Todella mielenkiintoinen ja lähellä omaa elämänfilosofiaani. Jotenkin pitäisi olla aikaa tärkeille asioille. Aikaa taistella kiirettä vastaan. Ottaa rennommin. Ollut viimeaikoina niin sellainen fiilis ettei ole ollut aikaa itselleen ollenkaan.







                " Slow – Elä hitaammin! 
on markkinoiden ensimmäinen opas elämän hidastamiseen. Kirjassa pohditaan, miten voit löysätä tahtia elämäsi eri osa-alueilla. Siinä kerrotaan myös, miksi elämämme on muuttunut nopeatempoiseksi ja mitä hyötyä lukijalle on verkkaisesta tahdista."










Kehoa taas niin, että  hoidan itseäni mm. ostin hiusnaamion ja hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Juoda teetä ja syödä hyvin. Herkkuja unohtamatta :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti