tiistai 3. huhtikuuta 2012

Painajaisia

En muista koska viimeksi näin painajaista. Tai sitten en vain muista, mutta viime yön molemmat painajaiset muistan etenkin jälkimäisen se jäi mieleeni.

Ensimmäisessä sain kuulla, että hyvä ystäväni oli kuollut ja menin unessa hänen kuolinpaikalleen. Se ei nyt varsinaisesti ollut painajainen, mutta todella surullinen ja haikea, sillä ystäväni oli hukkunut.

Toisessa unessa olin yhden tutun kanssa entisessä paikassa, jossa asuin. Asuin kerrostalossa Helsingissä ja tässä unessa ikäänkuin asuin siellä vieläkin.
Uni alkoi siitä, kun olin tutun kanssa kerrostalon rapun edessä, kun siihen tulee n. 50 kymppinen mies pummimaan tupakkaa. Vastaamme, että ei ole kun emme polta. Mies, vaan jatkoi pummaamista ja se alkoi käydä ahdistavaksi. Tuttu kuiskasi korvaani "tollaisia epäilyttäviä tyyppejä kannattaa varoa" ja sitten hän lähti. Mies kuitenkin jäi siihen ja alkoi tulla lähemmäksi ja alkoi kourimaan. Tietenkin pelästyin unessakin ja yritin rimpuilla ja lähteä karkuun. mutta mies lähti raahaamaan minua pois. Unessa tuttuni oli mennyt kutsumaan poliisin, mutta mies pääsi karkuun.
Seuraava kohtaus tavallaan unessa oli, kun menin koirien kanssa ulos tietäen tapahtuman ja pelkäsin,että mies tulee uudestaan. Mies kuitenkin tuli lenkillä vastaan ja heräsin.


Uni oli todella karmiva ja etenkin, kun se oli realistinen. Noin voisi käydä. Myöhemmin menin Anakinille ja kerroin hänelle painajaisista. Tuntui erityisen mukavalta saada hali ja tuntea itsensä turvalliseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti