keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Demi

Harmittaa vähän, kun kirjoitan päivän myöhässä, mutta niin eilen oli Demin(synt.24.04.2007) syntymäpäivä. Demi täytti 5 vuotta!

rakas<3

Demistä voisin kertoa niin paljon kaikkea se on minulle niin rakas otus. Rodultaan Demi on musta sileäkarvainen noutaja. Demi on luonteltaan kiltti,luotettava,iloinen, mutta niin jääräpää.
Demin ykkösjuttuja elämässä on agility,uiminen,kepit, pallot,juokseminen, syöminen ja oleskelu rakkaittensa lähellä. Yleensä se makoileekin jaloissani olessani koneella.


Demi todella rakastaa vettä



Demi tuli perheeseemme, kun muutimme ns. maalle. Olin aina haaveillut isosta koirasta mielessä oli käynyt noutaja monesti. ja äidillä oli joskus ollut irlanninsetterin ja labradorin sekoitus joten sileäkarvainen noutaja eli flatti nappasi kummankin huomion. Perheesämme oli tuolloin 4-vuotias Caesar terrieri, mutta Caesar oli aina ollut enemmän äidin koira. Minua kiinnosti myös päästä harrastamaan ihan kunnolla ja päädyttämme flattiin aloimme etsiä kenneliä.




Löysimmekin sitten pentueen josta olisi yksi naaras pentu jäljellä. Kävimme katsomassa 6-viikkoista pentua ja minut pentu valloitti kokonaan. Demi nimeen meillä oli nimiäänestyskin, mutta olin jo päättänyt, että siitä tulee Demi. Olin niin onnellinen, kun sain Demin.


Matkani Demin kanssa ei aina ole ollut helppo. Demillä oli ja on eroahdistus se ahdistuu jäädessään yksin ja se syö kaiken ruuan mitä se löytää. Demi oli myös noin 2-vuotiaaseen täysi riiviö. Se oli aktiivinen ja jotenkin tosi sählä.Tuntui, että ei tämän koiran kanssa tästä tule yhtään mitään.
Kyllä siitä tuli. Kokeilimme koiranäyttelyitä niistä Demi ei ikinä pitänyt. Agilityä ja flyballia. Agilityyn Demi hullaantui täysin putki on sen lempieste.


Oma sekopääni <3


Minun ja Demin välille on muodostunut ihmeellinen side. Se on elämäni koira. Pystyn luottamaan siihen täysin. Se on paikalla, kun tuntuu että elämä on rankkaa. Demi on juuri se, joka nuolee kyyneleeni ja makaa vain vierelläni hiljaa ja katselee niin ymmärtäväisillä silmillään.
Eräässä koirakirjassa lukee sileäkarvaisesta noutajasta näin: "Se kiintyy syvästi isäntäänsä ja pysyttelee tiukasti tämän läheisyydessä jättäen mielellään muille koirille kauempana olevan riistan hakemisen." Tuollainen Demi juuri on.Joskus tuntuu etten ansaitse Demin rakkautta se on niin pyyteetöntä ja kaunista. Demi ei ikinä hylkää. Parempaa ystävää en voi saadakaan. Meillä on side, jota mikään ei voi katkasta.

Rakastan sinua Demi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti