maanantai 14. toukokuuta 2012

Juoksepoistyttö

Kiirettä, stressiä, väsymystä, allergiaa(koivunsiitepöly) ja kaikkea mitä pitäisi tehdä. Onneksi se viikonloppu sieltä kuitenkin pilkisti.

Perjantaina oli koulunäytelmä, jossa olin mukana näyttelemässä. Näytelmä oli opettajalle, joka jää eläkkeelle tämän kevään jälkeen. Meillä oli mahtava porukka ja oli myös ihanaa saada ystävältä ruusu. Punainen ruusu ne ovat niin kauniita.

Lauantaina oli Olavi Uusivirran keikka Aleksanterinteatterilla. Jälkeä oli ihanaa nähdä siinä samassa ja jutella arjen stressi pois hartioilta. Tiedän,että jossain vaiheessa luet tämän: olet ihana! <3
 Keikan nimi oli Yksinäisten ilta. Lämppärinä oli Aknestikin laulaja Jukka Takalo, joka oli ihan mieletön. Biisit Kato taivaalle, ota rennosti ja Jokainen on vähän homo Tämä keikka kosketti kyllä jostain tosi syvältä. Tunteita surullisesta sinne nauramiseen. Artistit osasivat ottaa niin hyvin yleisön haltuun. Ai, että vieläkin ihan fiiliksissä.
 Keikan jälkeen olin väsynyt, mutta ihan sellaisessa hurmiossa tuntui niin kevyeltä. Juoksuksi se meni oli ihanaa levittää kädet ikäänkuin siiviksi ja juosta 23 aikaan lauantaiyötä ratikkaan ja kotiin vievään junaan. Kaikenkaikkiaan lauantai päätyi sinne onnellisten muistojen lokeroon. <3





Sunnuntaina olikin sitten rennompi päivä. Lauantaiyönä olin maalannut äidille äitienpäiväkortin. Perhosia niitä osaan piirtää. Olin myös ostanut äidille kaakaon tuoksuisen vartalorasvan. Vein myös aamupalan hänelle sänkyyn.
Päivän kuuluikin sitten lenkki koirien kanssa . Lenkin jälkeen pistin Olavin levyn Elvis istuu oikealla(joka on muuten tosi hyvä varsinkin lauantain keikän jälkeen löysin sen ihanuuden) soimaan ja rupesin tekemään kouluhommia. Kouluhommien jälkeen kuuntelin Olavia lisää. Lempibiiseiksi on muodustunut: Ne toiset, Sokea Perhonen, Nuori ja kaunis ja Juoksepoistyttö. Illalla katsottiin äidin kanssa elokuva Going the distance se oli hyvä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti