lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ei mitään erikoista, mutta silti tärkeää

Päivän kulku on mennyt niin, että 9-n.15 olen ollut töissä päiväriparin isosena. Sitten tulen kotiin ja loppupäivä kuuluukin sitten melkeinpä tietokoneella. Sieltä katson sarjoja, elokuvia, surffailen, kuuntelen musaa ja facebook+ f.book pelit. Syön siinä, jossain välissä ja sitten nukkumaan. Aika rentoa siis.

Ainiin ja minun yksi lempipuuhistani Hämähäkkimies-sarjikset! Hämähäkkimies- lehti tuli postista jo toinen numero, joka tulee ihan kotiin. Tilaan Hämistä jee!


Spider-Man.jpg. From The Amazing Spider-Man #547 (March 2008)


Perjantai oli kyllä muksa äiti pyysi minut mukaansa Helsinkiin istumaan iltaa hänen ystäviensä kanssa, jotka tuntevat minutkin hyvin. Oli todella mukavaa ja äiti ystävineen jatkoivat siitä iltaa. Paitsi minä ja eräs jota sanoisin melkein kummitädikseni lähdimme molemmat samaan aikaan pois. Junamatkalla sainkin puhuttua paljon itsestäni se tuntui hyvältä.

 Ensi viikko tulee olemaan samanlainen päiväripari on nim. kaksiviikkoinen. Jossain vaiheessa teen soittolistan lempibiiseistäni ja kesäbiiseistä.
 Tässä vähän esimakua: Olavi Uusivirta Auringon Lapsi. Tykkään jotenkin biisin rauhallisuudesta ja laulu ja  tausta musa ja sanat :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti