tiistai 26. kesäkuuta 2012

Finding Neverland


Tämäkin postaus tulee hieman myöhässa. Odottelin kai, sitä oikeaa aikaa ja tässä se nyt on. Haluan jakaa kanssanne elokuvan, jonka näin ja josta pidin; Finding Neverland!


mpawards.com




Elokuva on väritetty versio näytelmäkirjailijasta, joka loi Peter Pan- näytelmän. Elokuvaa tähditti Johnny Depp,  joka on parhaimpia näyttelijöitä joita tiedän. Niin taipuvainen erilaisiin rooleihin.
Mielikuvituksen sanoisin elokuvan tunnukseksi onhan yllä kuvassakin; Unlock your imagination. Pidän mielikuvituskesta ja itse haluan säilyttää oman sisäisen lapseni aina. Enkä halua tietyssä mielessä ikinä kasvaa aikuiseksi. Pidän myös paljon tarinoista joten elokuva nappasi joistain todella syvältä itsestäni. Näin paljon itseäni elokuvan päähenkilössä.
 Elokuvssa  J.M . Barrie(Johnny Depp) on hahmo, joka on jo aikuinen, mutta silti leikkii ja saa nerokkaita ideoita; käyttää mielikuvitustaan! J.M. Barrie alkaa leikkimään 4:n pojan kanssa, joitten äiti jää leskeksi. Poikien isoäiti haluaa poikien kasvavan jo aikuisiksi J.M Barrien samalla yrittäessä rohkaista poikia luovuuteen ja mielikuvitukseen. Leikkien ja poikien elämän pohjalta Barrie luokin Peter Panin pojan, joka ei halua kasvaa aikuiseksi.

Seuraavaksi laitan hieman kuvia, biisejä ja traileri kuvaamaan Peter Pania ja itse elokuvaa,joka sai minut ihan kyyneliin asti.


ohjohnny.net

fanpop.com



favim.com














etsy.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti