maanantai 22. lokakuuta 2012

Syysloma ja jotain siltä väliltä

Syysloma meni aivan liian nopeasti!

Syyslomaa edeltävänä lauantaina 13.10. menimme yhdessä äitini kanssa leffafriikkejä, kun olemme Leffakirppikselle. Löysin ilmoituksen Metro- lehdestä ja innostuin. Oli tosi nastaa ja mukaan tarttui paljon elokuvia ja vielä edullisesti leffat olivat about 1-3e kappaleelta. Leffakirppis järjestetään pari kertaa vuodessa tällä kertaa vähän kuin vastalauseena Hulluille Päiville ja leffakirppis oli ihan Stockan lähellä Helsingissä.
Tosi paljon mukaan tarttui erityisesti Matt Damon nimisen näyttelijän elokuvia ihan sattumalta. Leffakirppiksen jälkeen kävin isällä pikkusysteriä moikkaamassa.

Sunnuntaina...
Aurinko tuli meille ja yllättäen ilta meni elokuvia katsellessa jopa 3 elokuvan verran. Tosin elokuvista yksi oli leffakirppikseltä. Ensin vuorossa oli siis Matt Damonin pätkä Medusan Verkko, josta tykkäsin tosi paljon. Harmiksi kirppikseltä oli lähtenyt mukaan 1. ja 3.osa (joten kakkonen löysi luoksemme Huuto.netistä vasta tänään. Joten Matt Damonia pukkaa tällekin illalle) Lisäksi katsoimme Avengers leffasta eli sarjakuvaleffasta innostuneina Captain American ja Iron manin. Ei se ole nykyään pelkkä Hämis sarjakuvadiggaaminen on vissiin jotenkin leviävää ja ihanaa, että Aurinko tyksii myös. Jee! Söpöä oli lähteä aamulla kouluun tietäen, että sinne se Aurinko jäi nukkumaan.

No niin sitten syyslomaan!
Se alkoi hieman väsyneissä tunnelmissa, koska ensin oli ollut koulupäivä neljään ja vielä töitä (kerhonohjaus) seitsemään ja piti ja halusin käydä kaupassa joten olin vasta kasin jälkeen kotona.
Jostain kumman syystä ;) halusin katsoa jonkun Matt Damonin pätkän, kun olin vielä Sellon Anttilasta löytänyt tiistaina 3 kyseisen herran leffaa 10e! Nyt kyseisen herran pätkiä on meillä yhteensä 10.
 Tiedän, että tämä kuulostaa perustelulta, mutta Damon on oikeasti tosi hyvä näyttelijä. Nimittäin leffan, jonka päätin katsoa eli The Talented Mr. Ripley kertoi sosiopaatista, joka osaa matkia ihmistä ja lopulta haluaa muuttua täksi. Damon siis esitti kyseistä sosiopaattia ja vaihteli roolejaan kiltistä hissukasta itsevarmaksi tyypiksi. Vaihdos oli uskomaton ja uskottava. Nukahdin kyllä ihan elokuvan loppupuolella, koska pitkä päivä.
Lauantaina katsoin vielä Good Will Huntingin, joka oli kyllä todella hyvä. Siitä traileri alla. Joten hyvän ulkonäön lisäksi kyseessä on vallan lahjakas näyttelijä ja lisäksi käsikirjoittaja jopa Oscarin voitto käsikirjoituksesta yhdessä Ben Affleckin kanssa elokuvasta Good Will Hunting.




Torstaina menin yökylään Sanialle oli juuri mukavaa. Ollaan tunnettu eskarista asti ja Sanian seurassa voin yhä olla se lapsi ja oma itseni se tuntuu hyvältä. Paistettiin lettuja tungettiin elintarvikeväriä Spritiin ja kermavaahtoon ja katsottiin Jurassic Park. Pelailtiin lautapeliä, juteltiin kuulumista, jatko-opiskelupaikoista, peleistä ja pokemonista. Kyllä jäi kyllä niin hyvä fiilis ja nyt kun Sania muisti sain synttärilahjanikin. Hän oli tehnyt itse sinisista puuhelmistä minulle kaulakorun ja rannekorun. Jännästi kertynyt rannekoruja eri ystäviltä se on jees niitä pitäessä muistuu pysyy juuri kyseinen ihminen mielessä.

Perjantaina näin Aurinkoa. Tehtiin pitkälenkki hänen koiransa kanssa ja puhuin kaikesta mistä en kerennyt puhumaan sunnuntaina ja Aurinko kuunteli. Eritysesti, kun puhe tuli diplomista Aurinko oli ihan ihmeissään miten olen pystynyt luomaan sen kaiken ihan vain pääni sisällä ja, että olisi mahtavaa tulla katsomaan.

Lauantaina oltiin vain äidin kanssa.  Käytettiin koirat ulkona sitten se Good Will Hunting. Laitoin kanankoipia riisi ja vihannespedillä maistui muuten tosi hyvältä! Hyvä minä! Lämmitettiin sauna ja juteltiin. Se oli sellaista mukavaa yhdessäoloa ilman kiirettä.

Sunnuntaina äiti lähti mummolaan Honeyn kanssa ja minä jäin kotiin. Söin, surffailin ja pelailin netissä ja katsoin The O.C:tä sen jälkeen olikin 6. nykytanssi kerran aika.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti