perjantai 20. heinäkuuta 2012

Sinne jonnekin mitä kutsutaan Helsingiksi

Isäni asuu Helsingissä ja matkani vei seuraavaksi sinne. Näin samalla siskoani Donatelloa (älytön turtles-fani ja lempihahmo Donatello). Donatello menee syksyllä 2.luokalle.

5 päivään mahtui oleskelua ja siihen sisällettynä pelaaminen (pelasin Ratchet & Clankin läpi). Iltaisin minulle ja Dontatellolle iski sellainen ihmeellinen nauruperiodi. En osaa tässä selittää mistä ne naurukohtaukset syntyivät, mutta minulla on maailman ihanin pikkusisko! Tietenkin katseltiin Turtlesia ja Donatello näytti minulle myös Hirveän Henrin löytyy juuri Youtubesta tosi hauska!

Pohtinut tässä, että juuri Donatellon ikäisenä, sitä tykästyi ihmisten ääniin. Itse muistan lapsuudestani esim. Jarkko Tammisen, joka toimi ääninäyttelijänä mm. Herkulekselle, Flickille ja Peter Panille. Omaa "lempiääntä", sitä vain tahtoi kuunnella uudestaan ja uudestaan. Ei se kai ole vieläkään muuttunut. Herkuleksella on ihana ääni.

Käytiin myös Suomenlinnassa kävin mm. sukellusveneen sisällä se oli ällistyttävää, kun pystyi ihan kuvittelemaan miten siellä elettiin. Suomenlinna on myös hirmu kaunis paikka vihreuine kukkuloineen ja meri elementteineeen.

Mukaan mahtui myös Serena- reissu ja tunnen itseni rohkeaksi, sillä uskalsin käydä kaikissa liukumäissä! Vesi ja uiminen ovat minulle tärkeitä etenkin kesällä ja siksi Serena nappasi kyllä taas kunnolla. Ruokakin maistui hyvin Raxissa kaiken puuhailun jälkeen.


Sitten matka vei kotiinpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti