tiistai 31. heinäkuuta 2012

Settereitä ja Ystävän synttärit

 Kävin pitkästä aikaa faaraokoirieni kasvattajalla ja kasvattajaa on aina mukava nähdä. Hän on saanut minut hullaantumaan Punaisiin irlanninsettereihin. Ei tietenkään vielä Demissä, Fatessa ja Honeyssa on ihan tarpeeksi. Ehkä sitten, kun joskus hamaassa tulevaisuudessa asun omillani.
Tällä kertaa käytiin kasvattajan luona, sillä hänellä oli osaomistuskoira luonaan, josta olin niin paljon kuullut halusin ehdottomasti nähdä sen! Ilta oli mahti käytettiin kasvattajan koirat ulkona ja juteltiin niitä näitä. Aika meni kuin siivillä!




Viime viikon perjantaina eli 27.7. olin ystäväni Sitruunaperhosen synttäreillä ja sinne oli pukeutumisteema, joka oli satuteema.

Pähkäilin paljon ja pyysin äitiäkin apuun, että mitä ihmettä pistän päälle ja mikä oon. Ensimmäinen tarkoitus  oli, että olisin joku metsänhenki/keiju löytyi ihan hyvät vaattetkin. Sitten äiti löysi vihreän kauluspaidan ja ihanan vyön ja sitten se tuli mieleeni: - Halusin olla Peter Pan! Sain  koko vaatekokonaisuuden valmiiksi päässänikin oli sellainen hattu johon äidin kanssa kiinnitettiin sulkakin.

Synttäreillä oli tosi mahtia ja oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiinkin.

Liitän kuvan, vaikka johonkin toiseen postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti