sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

The Amazing Spider-Man

Elokuva, jota olin odottanut yli vuoden! The Amazing Spider-Man! Plussana oli myös se, että olin osallistunut Sony Pictures Suomen facebook sivuilla järjestettävään kilpailuun ja voittanut liput! Muistan hetken, kun olin tullut riparilta ja avannut sähköpostin ja sitä riemunhuutoa! Olin todella voittanut jotain ja vielä näin mahtavaa!




18.7. tuli sitten sitten se päivä. Ystäväni Aurinko tuli mukaani ja oli hänellä kestämistä. Olin, niin jännittynyt ja innoissani. Aurinkokin sanoi, että olen niin ihana, kun innostun. Hämispaita päällä meinasin unohtaa 3D lasitkin ottamatta ja vatsa kuhisi perhosia.
Elokuva oli mieletön! Monta kertaa tämä hölmö vain katsoi suu auki hämmästyneenä. Niinkuin elokuvan ohjaaja Marc Webb sanoi: "Jos joku hahmo on tehty 3D-elokuvaa varten, se on Hämähäkkimies." En voisi allekirjoittaa enempää. Hämiksen hyppelyt ja kiipeilyt seinillä saivat todella tuntemaan, kun olisi itse ollut mukana. Välillä jopa kuvattiin, niin että itse tavallaan oli hämis.
Juoni oli myös tosi hyvä. Paluu Peter Parkerin nuoruuteen. Ennen kuin hänestä tuli Hämähäkkimies ja miten hän kasvoi sankariksi. Elokuva oli hauska, mielenkiintoinen se piti otteessaan ihan loppuun asti. Peter Parker oli elokuvassa 17-vuotias nuori samojen itsetutkiskelujen äärellä, kuin meikäläisetkin.
Aah ja olihan siinä rakkauttakin. Peterin ihastuminen Gwen Stacyyn ja aaw hetkiä olivat ne, kun Peter tuli Gwenin ikkunasta sisälle.
 Jos pitää miinuksia keksiä, niin sarjisten tunnuslause on: "Suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun." sitä ei tullut kertaakaan vastuusta joo, mutta tuo lause olisi pitänyt olla, jos kerran vannottiin uskollisuutta sarjakuville. Lisäksi niinkin pieni asia, joka itseä häiritsi oli, että hämähäkki (se radioaktiivinen), josta kaikki t alkaa laskeutuu kädelle ei niskaan eikä pure niskaan, vaan käteen!


Ja Andrew Garfield sopi, niin hyvin hämikseksi kuin hämikselle oma pukunsa! Herkällä ja omalla kehon fysiikallaan Garfield todella näytti taitonsa. Juuri sellainen Peter Parker, jonka oman pääni sisällä näen. Dissaamatta kuitenkaan aikaisempien hämisten Tobey Maguirea, joka hänkin näytteli lempisupersankariani hyvin! Garfield ja tarina tekivät sankaristani inhimillisemmän, helposti samaistuttavan ja okei myönnetään ihmeelisen!


Elokuvan aikana tuli naurettua, hymyiltyä, eläydyttyä mukana ja ihaltua (huomaa suu auki).




Mikä parasta tämä ei jää tähän! 2 tulee 2014! Ekaa piti venata vuoden ja kakkosta vielä 2 vuotta. Kai se aika jotenkin menee sarjisten parissa ja elokuvien. Arvatkaa kuka odottaa jo yhden DVD:n tuloa myyntiin?

P.s. jos rupesi kiinnostamaan tältä sivulta löytyy trailereita yms.

www.thaamazingspiderman.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti